InSightOut Herinneringen en hypnose
Wat herinner ik me van een hypnose sessie?
26 februari 2019
InSightOut Diabetes en hypnose
Kan ik onder hypnose als ik diabetes heb?
26 februari 2019
InSightOut Herinneringen en hypnose
Wat herinner ik me van een hypnose sessie?
26 februari 2019
InSightOut Diabetes en hypnose
Kan ik onder hypnose als ik diabetes heb?
26 februari 2019

Veel gestelde vragen over hypnose en hypnotherapie

Zijn mijn diepste geheimen veilig tijdens hypnose?

Het fijne van een hypnose sessie is dat jij de controle behoudt! Wanneer het voor jou niet goed voelt om dingen te melden zal je dat ook niet doen. Er kan je niets ontfutseld worden waar je geen weet van hebt. Je zal tijdens de hypnose echt niet je pincode of zo vertellen.

Een tweede hypnose sessie is soms nodig

Het kan zijn dat je op bewust niveau heel duidelijk korte metten wil maken met je belemmering of probleem. Maar dat ‘iets’ diep in jou dat tegenhoudt. Waardoor een Powersessie onvoldoende resultaat biedt. Dan is een tweede sessie nodig om je verder te helpen. Tijdens die tweede sessie gaan we achterhalen wat dat ‘iets’ is. Door middel van vragen te stellen, terwijl je in hypnose bent, gaan we daarmee aan de slag. Fijn om te weten: alles wat je vertelt is vertrouwelijk en blijft tussen jou en je hypnotiseur.