InSightOut Hoeveel hypnosesessies zijn nodig
Hoeveel hypnose sessies heb ik nodig?
26 februari 2019
InSightOut Geheimen en hypnose
Zal ik mijn diepste geheimen vertellen?
26 februari 2019
InSightOut Hoeveel hypnosesessies zijn nodig
Hoeveel hypnose sessies heb ik nodig?
26 februari 2019
InSightOut Geheimen en hypnose
Zal ik mijn diepste geheimen vertellen?
26 februari 2019

Veel gestelde vragen over hypnose en hypnotherapie

Wat herinner ik me van een hypnose sessie?

In principe kan je je alles herinneren wat er wordt gezegd tijdens een hypnose sessie. Je bent er namelijk gewoon bij. En hoort alles wat er gezegd wordt. Het kan hooguit zo zijn dat je bepaalde fragmenten niet meer helder hebt…  dat er flarden van het gesprek weg zijn. Omdat je zo heerlijk ontspannen was en jij je in dat gevoel lekker hebt laten meevoeren naar je eigen wereld. Geen paniek! Geeft niets. Je onderbewustzijn heeft alles netjes gehoord, opgeslagen en onthouden. Alle informatie tijdens de hypnose staat nog op jouw ‘harde schijf’ zodat de gewenste verandering in gang gezet kan worden. Voor de één is dat direct al merkbaar, bij de ander kan het wat langer duren. Het is niet te voorspellen hoe snel een hypnose sessie haar uitwerking heeft.