InSightOut, Hypnotherapie

Break through, Break free

InSightOut ben ik in 2001 gestart vanuit de ambitie om de wereld op mijn manier te helpen. Het heeft wat voeten in de aarde gehad voordat ik wist waar mijn hart lag. En in welke vorm ik het kon gieten om de doen waar ik goed in ben: Luisteren naar anderen en hen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Voor jezelf gaan staan en je dromen realiseren. Zakelijk en privé. Ik heb ontdekt dat hypnose hierin een fantastisch hulpmiddel is om door je eigen barrières, belemmeringen en negatieve overtuigingen te breken! Want vaak ligt het niet aan anderen of de omstandigheden dat we niet daar zijn waar we willen zijn. Vaak zijn we het zélf die maken dat we onze doelen niet bereiken. Niet gelukkig zijn. Niet succesvol zijn.

Het mooie aan hypnose is ook dat veel (psycho-somatische) gezondheidsklachten op z'n minst verminderd en in veel gevallen geheel verholpen kunnen worden. En dat al vaak in één sessie! Dat spreekt me enorm aan. Niks geen lange behandelingstrajecten! Gewoon kort en krachtig met elkaar aan de slag. En met resultaat. Dáár doe ik het voor!

insightout-hypnose-heleen-den-haan-hypnotherapeut

Ik hou één-op-één sessies en geef lezingen en presentaties over hypnose én demonstraties met hypnose.

Leuk. Leerzaam. Onderhoudend. En... met impact!