Praktijkvoorbeelden en persoonlijke ervaringen

Hypnose beleeft iedereen anders.

Maar de rode draad die ik hoor van volwassenen én kinderen is dat het heel anders is dan ze verwacht hadden. "Heel bijzonder"... "Raar" en... "Vreemd"... en "...ik hoor je praten en toch ben ik niet in staat om mijn ogen open te doen of mijn lichaam te bewegen....".

Hoe je het ook beleeft, het gaat vooral om het resultaat.

80% van de mensen die komen zijn na 1 sessie van hun probleem verlost.

In de overige gevallen is een tweede sessie nodig. Ik denk dat de toepassing van hypnose geen grenzen kent en dat de kennis die we hebben nog veel verder uitgediept kan worden.
Hieronder staan vele praktijkvoorbeelden van kinderen en volwassenen die geholpen zijn door middel van hypnose. Het zijn persoonlijke ervaringen van cliënten. Laat het je inspireren en motiveren.

Heleen

15 juli 2020
InSightOut - Angst voor je paard na ongeval

Angst voor je paard na ongeval

Een ongeval met een paard kan grote consequenties hebben. Voor jezelf en je paard. Hoe ben je in staat je angst onder ogen te zien zodat je weer kan genieten van het paardrijden en verzorgen? Kan hypnose je helpen met je angsten?
10 juli 2019
InSightOut - Hypnose Stress Emotie Eten

Stress en emotie eten: mijn eigen ervaringen met hypnose

Stress en emotie eten kan je aanpakken met hypnose. Zodat je een andere strategie inzet bij stress anders dan je vol te snoepen of te eten... en te zwaar te worden. Soms heb je maar 1 sessie nodig. Soms meerdere. En is het resultaat pas na verloop van tijd merkbaar.
1 maart 2019
InSightOut Paardrijden en hypnose

Bang om paard te rijden!

Bang om weer op je paard te zitten en door te rijden alsof er niets gebeurd is! Dat is de grootste nachtmerrie voor iedere paarden eigenaar die er wel eens naast heeft gelegen!