InSightOut Hypnose geschikt voor kinderen
Is hypnose geschikt voor kinderen?
26 februari 2019
InSightOut Herinneringen en hypnose
Wat herinner ik me van een hypnose sessie?
26 februari 2019
InSightOut Hypnose geschikt voor kinderen
Is hypnose geschikt voor kinderen?
26 februari 2019
InSightOut Herinneringen en hypnose
Wat herinner ik me van een hypnose sessie?
26 februari 2019

Veel gestelde vragen over hypnose en hypnotherapie

Hoeveel hypnose sessies heb ik nodig?

Dit is een veelgestelde vraag die ik hoor. Hypnose kan een hele effectieve manier zijn om van een probleem af te komen. Helaas is het niet te zeggen voor wie het na één sessie klaar is… en voor wie er meerdere sessies nodig zijn.  Veel mensen willen wel van hun problemen af maar daar niet ellenlange sessies aan wijden. Of daar telkens weer op terug moeten komen bij een volgende sessie. En een daarop volgende sessie.

En gelukkig hoeft dat ook niet! De door mij gebruikte technieken vallen onder de ‘directe hypnose’. Globaal kan je zeggen dat in tachtig procent van alle cliënten ze na één Powersessie zijn verlost van hun probleem! Voor de overige twintig procent is meer nodig dan een Powersessie.

De meeste mensen zie ik dus in mijn praktijk niet meer terug voor hetzelfde probleem!