Hoe ziet een hypnose afspraak eruit bij InSightOut?


De directe hypnose methodiek waarmee ik binnen InSightOut werk is ontwikkeld door Dave Elman.

Hij zag als kind hoe een vriend van de familie bij zijn ernstig zieke vader de pijn kon verlichten door middel van hypnose. Dat was de aanzet van wat later een succesvolle praktijk werd in het helpen van mensen door middel van hypnose. Hij verfijnde en verbeterde de toen bekende technieken en ontwikkelde daarin zijn eigen methodiek. Snel, krachtig en uitermate effectief.

In 8 van de 10 gevallen ben je na 1 sessie al klaar. In die laatste 2 gevallen is er meer nodig. Daarvoor is een vervolg afspraak gewenst.

Eerste sessie: Powersessie Hypnose

Een Powersessie Hypnose duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Dat is inclusief het voorgesprek.

Een Powersessie onderscheidt zich van reguliere hypnose sessies doordat we, op basis van jouw probleem/klacht, direct aan de slag gaan met het vast stellen van de gewenste situatie. Dus niet langer wat je NIET meer wil... maar veel belangrijker... wat je WEL wilt! Je levensgeschiedenis tot in details doorspitten is niet nodig.

Kortom: Wat wil je bereiken en hoe voel je je dan? Dat is de kernvraag waar we mee aan de slag gaan.

Vervolg sessie Hypnose

Mocht na verloop van tijd blijken dat de powersessie geen maximaal resultaat opleverde, dan is er blijkbaar meer nodig voor jou. In dat geval behoor je tot de 20% van de mensen waar een tweede sessie nodig is. In deze sessie gaan we naar de wortels van je probleem. Terug naar de bron zogezegd.

Zodat je voor de toekomst dit probleem voor eens en voor altijd getackled hebt.