Bob Burns: The Swan

InSightOut - Hypnose en hypnotherapie
Hypnotherapie bij examen stress
28 maart 2019
InSightOut Teek-Ziekte van Lyme
Hypnotherapie bij Ziekte van Lyme
1 mei 2019

The Swan: in contact met je onderbewuste

Bob Burns is al meer dan 40 jaar actief over de hele wereld als hypnotiseur en grondlegger van wat nu bekend is als The Swan – de Zwaan. Met of zonder hypnose kan je met behulp van deze procedure van The Swan contact maken met je onderbewustzijn. Simpel en doeltreffend. En je hoeft er niet eens voor in hypnose te gaan.

The Swan: krachtig en leuk tegelijk!

Het lijkt alsof je jezelf in de maling neemt… of door jezelf in de maling wordt genomen… maar het effect van het in gesprek gaan met je onderbewuste kan je informatie opleveren waar je bewustzijn niet bij kon!

Laten we eerlijk zijn… als je je problemen met je bewustzijn kon oplossen… dan had je dat allang gedaan… toch? Dus is er meer nodig. En de methode van The Swan is hierin een super middel voor.

Trainen, luisteren, ervaren

Het trainingsweekend van Bob is leuk, inspirerend en overweldigend geweest! Ik heb heel veel geleerd weer. Fouten gemaakt bij het oefenen… veel gelachen… en zo weer veel kennis er ervaring opgedaan.

Ervaringen die ik weer graag inzet voor de mensen die hun problemen voor eens en voor altijd de wereld uit geholpen willen zien. Die niet meer bang willen zijn. Geen angsten meer willen hebben. Áf willen van hun chronische pijn. Nóg beter willen worden in hun sport.