Bob Burns: The Swan, in praten met je onderbewustzijn

hypnose bij examen stress
Examen stress te lijf met hypnotherapie
28 maart 2019
InSightOut Teek-Ziekte van Lyme
Hypnotherapie bij Ziekte van Lyme: zou het werken?
1 mei 2019
hypnose bij examen stress
Examen stress te lijf met hypnotherapie
28 maart 2019
InSightOut Teek-Ziekte van Lyme
Hypnotherapie bij Ziekte van Lyme: zou het werken?
1 mei 2019

(Wetenschappelijke) publicaties over Hypnose

Bob Burns,The Swan: praten met je onderbewustzijn

Bob Burns is al meer dan 40 jaar actief over de hele wereld als hypnotiseur en grondlegger van wat nu bekend is als The Swan – de Zwaan. Met of zonder hypnose kan je met behulp van zijn aanpak met de procedure van The Swan contact maken met je onderbewustzijn. Simpel en doeltreffend. En je hoeft er niet eens voor in hypnose te gaan. Huh?? Ik zie het je al denken… waarom zou je dat willen?

Bewust van je probleem… onbewust van de oplossing?

De reden dat je met hypnose aan de slag wil om je probleem op te lossen is heel simpel. Je bent zelf niet in staat, ondanks alle inzichten, ratio en goede bedoelingen om het probleem voor eens en voor altijd te tacklen. Met andere woorden… als je je bewust bent van de oorzaak van je probleem… en de oplossing… op bewust niveau… dan had je die oplossing allang toegepast. Toch?

Dus de oplossing ligt op een ander niveau… waar je misschien nèt niet bij kan. Het is zoiets als die schrijver van dat ene boek dat je wil aanbevelen… het ligt op het puntje van je tong… maar je komt er nét niet bij! Ergens op je harde schijf, je onderbewustzijn, ligt het antwoord voor het grijpen. Maar nu even niet… Dus hóe kan je nu je onderbewustzijn triggeren voor het juiste antwoord? En kan het überhaupt eigenlijk wel?

The Swan: krachtig en leuk tegelijk!

Het antwoord op bovenstaande vragen is dus: Ja… dat kan! Het lijkt alsof je jezelf in de maling neemt… of door jezelf in de maling wordt genomen… maar het effect van het in gesprek gaan met je onderbewuste kan je informatie opleveren waar je bewustzijn niet bij kon!

Laten we eerlijk zijn… als je je problemen met je bewustzijn kon oplossen… dan had je dat allang gedaan… toch? Dus is er meer nodig. En de methode van The Swan is hierin een super middel voor.

Trainen, luisteren, ervaren

Het trainingsweekend van Bob is leuk, inspirerend en overweldigend geweest! Ik heb heel veel geleerd weer. Fouten gemaakt bij het oefenen… veel gelachen… en zo weer veel kennis er ervaring opgedaan.

Ervaringen die ik weer graag inzet voor de mensen die hun problemen voor eens en voor altijd de wereld uit geholpen willen zien. Die niet meer bang willen zijn. Geen angsten meer willen hebben. Áf willen van hun chronische pijn. Nóg beter willen worden in hun sport.